Provocarea

Evaluarea satisfacției și experienței clienților în hotelurile de lux.

În acest studiu…

…ne-am concentrat pe evaluarea satisfacției și experienței clienților în hotelurile de lux. În colaborare cu mai multe hoteluri prestigioase, am utilizat o combinație de metode de cercetare, inclusiv sondaje de satisfacție adresate clienților, observații directe și interviuri în profunzime cu clienții și personalul hotelier.

Rezultatele studiului nostru au dezvăluit punctele forte ale experienței clienților în cadrul hotelurilor de lux, precum serviciile personalizate, facilitățile de top și atmosfera luxuriantă. De asemenea, am identificat și aspecte care necesită îmbunătățiri, cum ar fi timpii de așteptare la recepție sau calitatea serviciilor de room service. Am analizat în profunzime feedback-ul clienților și am oferit recomandări specifice pentru a îmbunătăți aceste aspecte și pentru a spori satisfacția și loialitatea clienților.

Recomandările noastre au inclus îmbunătățiri în gestionarea rezervărilor și procesele de check-in, formarea și implicarea personalului în crearea unei atmosfere primitoare și deosebite, dezvoltarea serviciilor de concierge și îmbunătățirea experienței gastronomice și a facilităților de relaxare. Implementarea acestor recomandări a adus îmbunătățiri semnificative în experiența clienților și a contribuit la consolidarea reputației și succesului hotelurilor partenere.

“Colaborarea cu echipa Petential Research pentru evaluarea satisfacției și experienței clienților în industria hotelieră de lux a fost extrem de benefică pentru afacerea noastră. Studiul lor profund și detaliat ne-a oferit o perspectivă valoroasă asupra punctelor noastre forte și a aspectelor care necesitau îmbunătățiri în ceea ce privește serviciile și experiența oferită clienților noștri. Cu ajutorul recomandărilor lor personalizate, am putut implementa îmbunătățiri semnificative, ceea ce a dus la creșterea satisfacției clienților și consolidarea poziției noastre pe piața hotelieră de lux. Recomand cu încredere serviciile profesionale și expertiza lor în cercetarea de piață.”

Andrei Barbu

General Manager

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Marketing Consultant Expert

PETENTIAL RESEARCH

Cum putem să te ajutăm azi?

Prin trimiterea acestor date sunt de acord să fiu contactat