The Challenge

Scopul nostru a fost să înțelegem impactul acestei lansări asupra comportamentului consumatorilor și asupra pieței tradiționale de carne…

Pentru acest studiu…

…am colaborat cu un producător important de alimente vegetariene/vegane care intenționa să lanseze un nou produs pe piață. Scopul nostru a fost să înțelegem impactul acestei lansări asupra comportamentului consumatorilor și asupra pieței tradiționale de carne.

Am implementat o abordare integrată de cercetare, utilizând atât metode cantitative, precum sondaje online adresate unui eșantion reprezentativ de consumatori, cât și metode calitative, cum ar fi interviuri în profunzime și grupuri de discuții, pentru a obține perspective bogate.

Rezultatele noastre au arătat o creștere semnificativă a interesului și a intențiilor de cumpărare pentru produsul vegetarian/vegan nou. Am identificat segmentele de piață cu cea mai mare predispoziție de a adopta aceste produse și am oferit recomandări strategice cu privire la modul de promovare, distribuție și comunicare pentru a spori conștientizarea și acceptarea produsului în rândul consumatorilor.

De asemenea, am analizat impactul asupra pieței tradiționale de carne și am sugerat direcții pentru adaptarea strategiilor de marketing ale competitorilor.

“Colaborarea cu Petential Research pentru evaluarea impactului lansării noului nostru produs pe piața de înlocuitori de carne a fost un succes deplin. Echipa lor de cercetare ne-a oferit o perspectivă profundă asupra preferințelor și intențiilor de cumpărare ale consumatorilor. Rezultatele studiului lor ne-au ghidat în adaptarea strategiilor noastre de marketing și comunicare, ajutându-ne să creștem conștientizarea și acceptarea produsului într-un mod eficient și orientat către piață. Recomand cu încredere serviciile lor profesioniste și expertiza în cercetarea de piață.”

Marcel Pîcuraru

Marketing Manager

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Marketing Consultant Expert

PETENTIAL RESEARCH

Cum putem să te ajutăm azi?

Prin trimiterea acestor date sunt de acord să fiu contactat